Добрий ранок

Наталья Гуркина 2
Просинаюсь на світанку -
Смачно потягаюся, -
Сонцю, небу і батькам
Щиро посміхаюся.

В ванну вмитися спішу,
Чистеньким щоб бути.
„Добрий ранок!”  я кажу,
Аж сусідам чути!

Їм щоранку залюбки,
Не залишу й дрібки.
Ліжко гарно застелю,
Всиплю корм для рибки...

В школу швидко одягнусь:
Поспішати треба!
На урок не запізнюсь, -
Вчитися - потреба!

І тобі пораджу я
Також посміхатись,
З сонцем, небом і батьками
Радісно вітатись!