Котик в мишки запитав...

Наталья Гуркина 2
Котик в мишки запитав:
- Ти чому втікаєш?
Я ж для тебе мур-нявчав,
Ти хіба не знаєш?

- Ой, хитрун ти, Муркотун, -
Мишка відказала. -
Ти, як тато твій, брехун! -
Й хвостик показала...