Не съм щастлива...

Римма Азати
Не съм щастлива и не съм нещастна.
И станах безразлична към света...
И струва ми се - всичко е напразно.
Живота земен - просто суета...

Понякога на мене ми се струва,
че всичко е игра без правила...
И някой ни командва, и диктува,
и на съдбата движи колела.

И тъй минават наште дни и нощи...
Живота ни минава, като сън.
Към Бога се обръщаме за прошка.
И вливаме гласа си в Божи звън.

     16.03.2003 г., 23 ч.