Усе в бабусi iз любовi

Светлана Светозарова
Вода в бабусиній криниці,
Така смачна,така прозора,
Пухкі в бабусі поляниці,
Та яскравіше сяють зорі.

На вушко лагідно шепоче
М"якеньке сіно у копиці
І спокій зачиняє очі,
В бабусі так солОдко спиться...

Так легко в убраній хатинці
Пісні співать на рідній мові
І розумієш на одинці,
Усе в бабусі із любові.

Чому ж тікаєм ми у місто,
Незрозуміло що шукаєм,
Збираєм лихо у намисто,
Цінуєм зле,не тих кохаєм...?