Промайнуло пiв життя

Светлана Светозарова
Вишивала хрестиком для доньки сорочку,
Підбирала кольорові стрічки до віночку,
Жовтооку притулЯ квітку до волосся,
Як же ж виросло дитя...,чи мені здалося?

Промайнуло пів життя зовсім непомітно,
Час прийшов вже відцвітати,хай донечка квітне,
Йде на свято,на Купала крізь вогонь стрибати,
Де колись зустрілися її мати з татом