До безтями хочеться до тебе!

Татьяна Грыу
Коли знову ти далеко в довгих мандрах,      
Коли сірий сум тече рікою з неба,               
Коли тiнь моя тебе шукає в плавнях,
До безтями хочеться до тебе!               

Коли я рахую довгі темні  ночі,               
Коли  холод  відчуваю біля себе,            
Коли стуки тиші чують мої  очі,            
До безтями хочеться до тебе!      

Коли всі мої бажання вже в дорозі,
Коли чАсу не повзти – летіти треба,
Коли зустріч забарилась на порозі,
Швидше думки я біжу до тебе!