Киев в объятиях лета

Тимур Бархатов
     ЧАРИ ЛІТНІХ НОЧЕЙ

Червневі ночі марять зорепадом,
Духмяні трави ніжно шепотять,
Незримо лине містом-садом
Природи  щира, світла  благодать.

             Насни надію долі
             І приголуб її!
             Нехай пісні прозорі
             Співають мріють солов'ї!
          
Назбирай із роси веселкове намисто,
Із слів сотвори чародійний вінок.
Щоб сам водограй зголосився ігристо
Тебе запросить у веселий танок

Розстели рушниками ранкові тумани,
Запроси Місяченька у свідки собі.
Повінчайся із щастям! Святкові хорали
Шлях Чумацький дарує тобі!