adwerdka

Данаил Петров Досев
отверка

тьй челният сьветски опит се предава
ве4 толкози годин за 4ест и слава
на бившите совхози пак излез
за да си хванеш реиса  но е мокро

тогаз

влез утре в  железария
когато няма хора и кажи
на продава4а -  признавам
аз бях добьр служител

сьс заверен семестьр вьв трамвая

===

отвертка
так опйт 4елове4естве кружит
над недоразбраннй совхоз
тй вйдй 4тоб узнат нет автобусов
локвй повсюду из

локвй повсюду

ему скажи завтра в инструментарий
я признаюс  нет в любви
зверь вйслал сйн свой при онтарио
 добрий служител

ватмен екзаменатор
два матиса