Наша доля...

Татьяна Грыу
З"єднала доля нас с тобою
Не для розлуки.
Здолати разом ми змогли
Життєві муки.

У срібнім вальсі вже кружляли
Щасливі двоє.
Із квітів нам сплела любов
Вінок чудовий.

Давно кохання ми посіяли
На клумбах вірності.
З тих пір цвіте воно цілунками
І пахне ніжністю.