Не д йду без Бога

Люба Охман
Іду, знемагаю, ледь ноги тягну
Стомившись в дорозі спіткаюсь,
Злипаються очі вже скоро засну-
Без Бога дарма й навагаюсь.

Не можу без Нього ні кроку пройти,
Даремні всі спроби численні,
Лиш з Ним досягнути я зможу мети
І бути, де будуть спасенні.

Я з Богом в небесні оселі дійду
Здолаю усі перешкоди
І спокій сердечку своєму знайду
І мир для душі й насолоду!
31.05.09