На сузор i твайго кахання

Юлия Крутских Субоч
На сузор'і твайго кахання
Вельмі холадна і самотна,
На сузор'і твайго кахання
Нават летам ідуць дажджы.
Ты мяне не чакай на спатканне,
Не глядзі на мяне журботна,
Ты мяне не чакай на спатканне,
Бо я змерзну ў гэтай цішы