Чимчику горобець

Наталья Гуркина 2
Чимчикує горобець
По асфальту навпростець,
До домівки поспішає,
На автівки не зважає.
Не боїться горобець
Прямувати навпростець,
На зелений він крокує,
Зебри рисочки рахує