***

Фридман Юлия
В твоїх словах лунає світло
Шепочеш лагідним дощем
І я з тобою наче квітка
Всміхаюсь небу день за днем
З тобой мені не страшно жити
Я настіж вікна розпахну
Ми діти, ми дорослі діти
На радість, втіху і біду…