Хохлушки - москалюшки - 8

Сергей Завгородний
сідниця  -  сиделка
месник  -  местный
метелиця  -  отёл
стосується  -  взятка в 100
мандрувати  -  бояться
викидайло  -  выкидушка  (жарг).
родичка  -  роженица
скорботи  -  скороходы
попелюшка  -  Жанна Д"Арк
болільник  -  больной
погорілець  -  Джордано Бруно
поп-діва  -   попадья
наставниця  -  настойка
домочадець  -  керогаз
бульбашка  -  водяной
липень  -  скотч
курінь  -  курящий
нирки  -   ныряльщики
багатомовний  -  полиглот
чеснота  -  чесночный
усиплеш  -  плешивые усы
деревонасаджування  -  посадить на кол
вишколюватися  -  выпускники школы
потрібний  -  рыбий жир
залізоносний  -  рыцарь
попередні  -  педерасты
летальний  -  самолёт
засушлива  -  курага
кажуся  -  мираж
бовтанка  -  брага