Хохлушки - москалюшки - 11

Сергей Завгородний
котячий  -  колобок
дубіти  -  глупеть
кільцювання  -  свадьба
буханець  -  алкоголик
махати  -  бездомный
квачик  -  француз
наклепник  -  каблук
кублитися  -  собираться
стрижень  -  новобранец
мінливий  -  сменный
наберуся  -  ведро
припнуся  -  кнопка  канц.
труджуся  -  муравей
значний  -  фалерист
поповодить  -  топ-модель
водночас  -  сауна
поганяй  -  пастух
потеруся  -  кошка
нирок  -  поплавок
підводник  -  кучер
покручуся  -  юла
нашийник  -  шарфик
жижки  -   пчёлы
похитало  -  маятник
лижуся  -  лыжня
листоноша  -  ветер
помахуй  -  флажок
мішанина  -  салат
полінуватися  -  заготовка  дров
обв"язливий  -  сноп