Хохлушки - москалюшки - 15

Сергей Завгородний
паруючий  -  работник ЗАГСа
подум  -  мыслитель
попогрішити  -  гей
перекинуся  -  мост
посушуся  -  памперс
поперевозить  - велосипед
заглиблюся  -  подводная лодка
пеньковий  -  лесоповал
покажуся  -  мираж
наслідник  -  следопыт
несуся  -   курица
пильнувати  -  пылесосить
верхогляд  -  телескоп
давлюся  -  подушка
протверезний  -  рассол
попідняти  -  встать
відмокнути  -  обсушиться
посовувати  -  непоспать
розгорнуся  -  книга
покидьок  -  дискобол
шибайголова  -  баран
занотований  -  пюпитр
відправлюся  -  телеграмма
різниця  -  пила
завдам  -  евнух
відробок  -  пенсионер
пішак  -  пешеход
хлюпотун  -  Нептун
запотиличник  -  воротник
підлещуся  -  подлещик