комуналка на суржике

Ангедония Не
До наступної весни, нас напевно з'їдять таргани.
В моєму холодильнику вмерла миша
 від бубонної форми чуми.
Сусіди що за стіною
У курсі приватних розмов,
вони розділяють зі мною
Працю життя і любов...
я теж,іноді, свідок як роблять дітей недбало,
бо чути стогін сусідок,
та як же мене це дістало!!!
в сортирі болото,трясина, чорні топі і гать,
і навіть старожили...
до останнього намагаються кляте місце минать...
але основні інстинкти знов приводять туди,
хоч, кажуть, що люди
в сортирі зникають невідомо як і куди...
сусідські чудовиська точно
посудом вічно гримлять
як же сказати хочеться їм.. вашу мать..
діти оруть бо їх матері трохи є дурнуватими
хіба ж можуть немовляти господи прости
в таких умовах нормальними вирости
піду дістану цигарку вип'ю води з гепатитом з під крану
не забувай комуналку добре тобі чи погано...
ось таке  діло, ось такіє шнягі
 де б тебе не носило ти патріот общагі!!!!