Розпустило коси сонце

Наталья Гуркина 2
Розпустило коси сонце,
Заглядає у віконця:
Хто ще щічки не помив?
Хто зарядку не робив?
Хто не слухається маму?
Хто не склав свою піжаму?
Хто в цю пору іще спить?!
Будем сплюшку цю будить!