Пiсня про свободний полiт

Маргарита Арбатская
Я у натовпі міста свободу
Майже кожного дня втрачала.
Серед сірої маси народу,
Почуття від усіх ховала.

Пр.    А тепер все інакше буде:
       Я здіймусь над землею, мов вільний птах,
       Заблищать сльози щастя в моїх очах,
       Я літаю, погляньте, люди!

Я уламки мрій, що розбиті,
В серці глибоко зберігала.
Шлейфом пам’яті оповиті
Я мости надій руйнувала.


Пр.    А тепер все інакше буде:
       Я здіймусь над землею, мов вільний птах,
       Заблищать сльози щастя в моїх очах,
       Я літаю, погляньте, люди!

З себе я зумію стряхнути
Невеселого часу вантаж.
Легко так у небо спурхнути,
І свободи здійснити віраж.


Пр.    Сподіваюсь, так завжди буде:
       Я здіймусь над землею, мов вільний птах,
       Сміх і радість іскряться в моїх очах,
       Я літаю, повірте, люди!