поет ти, чи н?

Миша Ворон
Навіщо мріяти про славу,
Вона вас точно омине,
Вірші писати для забави,
Для тебе, неї і мене,

Поетом ти явно не станеш,
Не створиш крутого вірша,
До слави зірки не дістанеш,
Ніщо не коштує твоя душа,

Якщо ж ти зважаєш на всі ці слова,
То значить поет з тебе марний,
Справжній поет на це незвана,
Справжній поет не бездарний .