Рецензия на Нарушая запреты Интли

Ким Лина
Ніжно вербичці
Красень свій одяг вночі
Дав потримати

Дуже тендітна
Вийшла розмова без слів
Майже очима

Погляд уранці погас
Листя злетіло
Промені сонця лише
Висвітлять біле...