Ричард Бротиган. В кафе

Андрей Пустогаров
Человек сложил пополам
ломоть хлеба, словно  это свидетельство о рождении
или фото покойной возлюбленной.

Richard Brautigan. In a Cafe

   I watched a man in a cafe fold a slice of bread
as if he were folding a birth certificate or looking
at the photograph of a dead lover.