З ронька

Анна Милославская-Сущенко
Вітер вже стих. Вечоріє..
Поглядом милий мене не зігріє,
Зірка на небі для нього хай сяє
Думкою ніжною хай його обіймає.

Те що сумую краще незнати,
Та від жалю йому не страждати.
Хай він зустріне ту кого схоче,
Їй що кохає ніжно шепоче.

А у ночі коли засинає
Зіронька на ніч нехай йому сяє -
То моя посмішка буде із ним,
Хай відчуває, що він не один.




Нужно научиться отпускать того кого любите всем сердцем и искренне пожелать ему счастья...