На сопках Маньчжурии - укр. яз

Михаэль Рох
Ми  пам'ятаєм (за мотивами "На сопках Маньчжурии")

Відео: https://youtu.be/QWqsjwS7q4s

Цвинтар  старий,
Рівні  ряди  могил.
Останній  притулок  славних  синів
Що  не  шкодували  сил
За  рідний  край,
За  наші  кращі  дні.
Сонце  ласкаво  світить  з  небес,
І  золотить  хрести.

І  горять  хрести  золоті,
Не  медалі  то  -  вартові.
Спокій  бережуть  вояків,
Що  лежать  у  сирій  землі.

Спіть,  вояки,  слава  навіки  вам!
Нашу  Вітчизну,  рідну  країну,
Не  віддамо  ворогам.

Плаче,  плаче  рідна  мати,
Молода  дружина  слізоньки  ллє.
Вся  Батьківщина  в  печалі  по  вас,
Й  пошану  вам  віддає.

Душі  бійців
Спокій  наш  боронять.
Чоти  й  рої  -  на  останній  парад 
Вийшла  святая  рать.
Ваші  життя  віддані  не  дарма.
Ми  не  забули  героїв  війни
Пам'ять  про  вас  жива!

І  горять  хрести  золоті,
Не  медалі  то  -  вартові.
Спокій  бережуть  вояків,
Що  лежать  у  сирій  землі.

Спіть,  вояки,  слава  навіки  вам!
Нашу  Вітчизну,  рідну  країну,
Не  віддамо  ворогам.