Пiсня коханому

Маргарита Арбатская
Ніч з'єднає нас знов, мій любий.
І від пристрасті, наче п'яний,
Ти цілуєшь мене у губи,
Я ж - в обіймах твоїх розтану.
В хвилях ніжності та бажання,
Пестиш жадібно моє тіло.
Ти - гаряче моє кохання, 
Чи не цьОго я так хотіла?!

Пр.    І свій шлях почнЕмо серед зірок,
       Один одного міцно тримаючись.
       У нічному небі ми тільки вдвох,
       Зустрічаємо ранок, кохаючись.

Я на вушко тобі шепочу,
Що так довго тебе шукала.
Ти прийшов з моїх снів дівочих,
Мрія вмить реальністю стала.
Я для тебе – одна єдина,
Це доводиш мені щоночі. 
Лише ти – моя половина,
Тільки тебе я завжди хочу.