Челочковый Шизовек

Андрей Никаноров
Сталь лапкошкогтём
Всё скрежещет нейровзлом
В паранойядверь проём
Челочковый шизовек.

Кровь на дыбе живодёрн
Политгрёбаный костёр
Плоть невинных в огнемёт
Челочковый шизовек.

Смерть на боб скуп слепой
Мор детей поэт воспой
Что осталось за душой
Челочковый шизовек.

21ST CENTURY SCHIZOID MAN 
(Sinfield)

Cat's foot iron claw
Neuro-surgeons scream for more
At paranoia's poison door
21st century schizoid man
Blood rack barbed wire
Politician's funeral pyre
Innocents raped with napalm fire
21st century schizoid man
Death seed blind man greed
Poets' starving children bleed
Nothing he's got he really needs
21st century schizoid man