А. Пугачева - Эй, Вы Там, Наверху. Hey you, folks,

Эдуард Лейтман
http://www.dailymotion.com/video/x59gka__music
http://www.youtube.com/watch?v=jEqETr2e_8c


What'd you think you’re doing? I can’t stand, stand, stand!
Should my head I bury in the sand?
Like a river running through the hills,
Loud music from upstairs spills.

Hey you, folks, on the top. I cannot find a place to hide.
I cannot further live with you, my neighbors, side by side.
Hey you, folks, on the top.  Don’t stamp like that mad elephant!
You are pain in the... neck and it for sure ain’t no fun.

Time is money. Time is money. Duh,..., duh.
And I need some rest.
Time is money. Time is money. Duh,..., duh.
Would you curb a pest?

What is all about? Shut that noise!
Shame on you. You aren’t little boys.
How long you gonna sing and dance?
I must sleep. Just give me little chance.

Hey you, folks, on the top. I will be asking you last time.
I will call to the police. It is a perfect scene of crime.
Hey you, folks, on the top. I’ve got enough, mo’ than enough.
Yes, my limit is reached. All know that I can be rough.

Time is money. Time is money. Duh,..., duh.
And I need some rest.
Time is money. Time is money. Duh,..., duh.
Hear my protest.

Why'd you keep it doing with no shame?
I will figure out who to blame.
You are on a frolic. I am missed.
Why don’t you invite me for a twist?

Hey you, folks, on the top. For invitation I won’t wait.
Now I have decided I wanna also feel great.
Hey you, folks, on the top. If you are there having fun
I will walk to the upstairs. I will be also the one.

Life is funny. Life is funny. Duh,..., duh.
And I'll be your guest.
Life is funny. Life is funny. Duh,..., duh.
Let me join a feast.


Эй, вы там наверху

Р. Паулс - И. Резник

Что это такое? Просто жуть! Жуть! Жуть!
Не уснуть мне снова, не уснуть.
Как весною горная река-а,
Музыка грохочет с потолка!

Эй, вы, там, наверху! От вас опять спасенья нет!
Не могу больше слушать я этот ваш кордебалет!
Эй, вы, там, наверху! Не топочите, как слоны,
От себя отдохните, ну дайте, дайте тишины!

Делу время, делу время, да, да, да, да, да, да, да,
А потехе — час.

Ну, что такое, что за тарарам-рам-рам?!
Ну, как не стыдно, как не стыдно вам?
Сколько можно петь и танцевать, а?
Завтра полседьмого мне вставать!

Эй, вы, там, наверху! В последний раз я вас прошу!
Позвоню, ой, позвоню — все участковому скажу!
Эй, вы, там, наверху! Испила чашу я до дна,
Есть предел моим мукам,
Все знают — в гневе я страшна!

Делу время, делу время, да, да, да, да, да, да, да
А потехе — час.

Ну, что это такое, стыд и срам!
Быстро расходитесь по домам!
Все им куролесить-колесить!
Нет, чтоб меня в гости пригласить!

Эй, вы, там, наверху! Я приглашения не жду,
Если я так решила, сама я к вам сейчас приду.
Эй, вы, там, наверху! Ну, раз у вас потехе час,
Поднимусь, ух, поднимусь, ну, чем, ну, чем я хуже вас?!

Делу время, делу время, да, да, да, да, да, да, да,
А потехе — час.