Щаслива

Людмила Дзвонок
Любов дала крила,
Щастям наділила,
Що прийшло до ганку
Осіннього ранку.
Серце відчуває:
Він мене кохає!
Рада голос чути
І з ним поряд бути.
Уста його любі...
Я щаслива в шлюбі!
            17.05.2000