I m mortal

Вампир Кощей
Sky...memento mori...
Lying on snow...intensions...gory...
Corrupted mind...dust...decay...
All right...I'm dead...it's okay...

Last bullet...in heart...mortal shot...
Plague...it's cold...and hot...
Taste of blood...in mouth...I feel...
No...my death...it's not real...

I can't die...but I feel pain...
Only one...I have one...way...
Feelings...means...life...and lie...
I lived many...years...I want to...die.