Я програла в Життя...

Наталия Сатопулос
Останні миті твого життя у моєму серці завдають мені невимовного болю...Одна лише мить...Лише одна...Ураган емоцій,що їх намагаюсь тримати при  собі. Погано виходить? Так,напевно. Я програла гру,яка зветься життям. А ти...Ти-переможець,розумний,впевнений у собі,смертельно небезпечний,такий жорстокий. Твої очі холодні,наче сталь. Вони розрізають на шматки моє серце. Уста кажуть такі слова,від яких хочеться померти...І, мабуть,одного дня так станеться. Ні,не від погляду чи слів,а від холодної,темної і всепроникаючої порожнечі. Ти не знаєш,як складно жити без тебе...Наче писати життя на чорнетку,постійно закреслюючи помилки, залишаючи порожні клітинки,сподіваючись колись їх заповнити штучними посмішками,брехливими зізнаннями,надуманим коханням. Досить? Чи я маю продовжити список? Спасибі...Некоханим чоловіком,ненависною роботою, дітьми,які були обов'язком,а не результатом любові. Чи хочеш ти,щоб моє життя було чорнеткою? Брудною і нікому не потрібною...досить...
Спасибі тобі за те,що більше не світить сонце,що вітер не грає в моєму волоссі,що не чую,як шумить Чорне море,що не відчуваю запаху солоних хвиль...За те,що мене немає.