Ваша Вэаша. Беларуска

Вероника Мусвидас
Запыталi ў Яны
Школьныя сябры:
«Ты чего так странно,
Яна, говоришь?
Карандаш просили –
Ты дала «аловак»,
Мы слова учили –
Ты учила «словы».
Как-то очень странно...
Вовсе не по-русски!»
Адказала Яна:
«Дык я ж – беларуска!»

ВЫ, СЯБРЫ, ТАКСАМА!