Народна мудрiсть

Маргарита Арбатская
Кажуть, що "легше втопитися,
ніж на розумній женитися".*
Але, якщо поміркуєш,
Потім вже не пошкодуєш!
Щоб на розумній женитися,
Треба самому розвитися.
А коли порозумнієш,
З жінкой зладнати зумієш!))))