Без тебе

Наталья Патута
Якщо поряд тебе нема,
В моїм серці зима… зима…
Крає душу холодний сум
Безнадійних самотніх дум.

Я без тебе – нічна зоря,
Що у сніжній імлі згоря,
Не зігріє свічі вогонь
Моїх змерзлих сиріт-долонь.

Тож благаю тебе: прийди
Нехай скреснуть сніги-льоди.
Щоб в душі квітнув травень-май
Не лишай мене, не лишай…
(2008)