***

Инна Чешир
Из цикла "Песня Ветра"


Срібляста тінь твоїх довгих вій
І глибина чорно-синіх очей…
Красти сни у людей не смій,
Оглядаючись через плече.

Прилітай на моє вікно:
Буде тиша, спокій і сум.
Так, як ти це зробив давно,
Свої мрії несу на глум.

Не кради у людей їх мрій –
Дай їм вирости і відцвісти.
Купувати душі не смій:
Продадуть, так зробив і ти...