В тъмното...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
http://www.youtube.com/watch?v=C6vsz6rvrYE
ARANJUEZ MON AMOUR


небето
все още е в мене,
прекрачило в тъмното
по следите
на минало време,
тъжни звездите
ронят се тихо,
забравено някъде
утрото стене...

парчета
студена луна,
по-студена от всякога,
пъзел редят
на съдбата,
а от тебе до мене
по ръка от вечност
бавно пълзи
разстояние...

небето,
теб приютило,
все още в мене сънува
бряг и река непремината,
брод изгубен
със сълзи рисува
едно тихо,
останало помежду ни
мълчание...

=================


художник JOSEPHINE WALL