Отак з дня у день

Инна Чешир
Отак із дня у день
Мовчу святим мовчанням.
Кому і що казати?
Життя тепер – чекання…

І холод у душі,
Немов застиглі струни.
І доленька уся
Уклалася в дві руни…

Початок і кінець
При повних  місяцях,
Що грають у душі,
Що попелом в очах…

І десь завжди кінець,
Останній – кожен крок!
…Нехай життя твоє,
Не в кілька сторінок…