Пам ятi Матерi Терези

Галина Тарасюк
1.
Руки цієї черниці
До спраглих вуст води піднесли...
Руки цієї черниці
Голодному хліба дали...

Крихітна, щира і сильна,
Та із думками, мов у Христа...
Дехто вважав - божевільна,
Та, мабуть, вона свята...

приспів:
Світе, відкрий своє серце,
Коли дізнаєшся про те,
Що втілення Божої волі,
Янгол святої Любові -
Мати Тереза йде,
Мати Тереза йде!

2.
Якби хоч соту частину
Серця Терези кожен би мав,
То прихистив би дитину,
А білого світу не руйнував!

Хай би пощезли ті війни
Та втілилась мрія Христа -
Планета ця божевільна
Стала б, нарешті, свята!

приспів:
Варто коліна схилити,
Коли дізнаєшся про те,
Що завжди йде білим світом
Втілення Божої волі,
Янгол святої Любові -
Мати Тереза йде,
Мати Тереза йде!