Чому...

Ксения Защепкина
Чому так хочеться літати?
Зірватись аж за неба край!
Не поспішай мене тримати,
Ти власні крила розправляй.
Коли зрівняємось у мріях,
Та прагнення з’єднають нас
Відчуєш легкістю у крилах,
Що то любов прийшла до нас.
Допоки ж ми з тобою різні,
Я тягну вгору, ти – униз,
Між нами грати ті залізні
Не спалахнуть, як влітку хмиз.