Нежност...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
http://www.youtube.com/watch?v=cCpZR3-X0qE
Deviens la Lumiere...


От бял
пролетен облак
ябълков цвят навалял,
шепот
в клоните на тополите
твоят дъх
до мен долетял...
мисли
маргаритени
пътя ми посипали,
подир
песен на славей
в тихото
все към тебе вървя...
роса
мънистена
върху ресниците,
паяжина
слънчев лъч уловила,
миг
най-светъл на обичане...
нектар
по устните,
докосване нежно до теб,
ръце
крилете на птица,
твоите
прошумели тихо край мен...

=====================


иллюстрация... художник Гари Бенфилд