Я можу стати долею...

Юлия Герасько
Я можу стати долею,
Та не для тебе.
Тремтіти ніжно зорями
В чужому небі,
Смішними поцілунками
Ховати втому,
Тримати й не позичити
Себе нікому.
Схопити вітер жалісний,
Щоб втерти сльози,
Шукати в віршах радості –
Й писати прозу.
Та, знаєш, трохи боляче
В чужому світі,
Там сонцю мов наврочено –
Темніше світить.
Ніч бавиться безсоннями,
Бринить росою,
Вже й ранок підвіконнями -
А я з журбою...

         
                10.08.09