Просто кохаю

Светлана Асауленко
Моє кохання зовсім юне -
Молоде, співуче, усміхнене,
Чудове, фантазійне.
Вітрила гонять вдалечінь
Чиїсь думки,
А я тримаю в долонях
Вогник твого серця,
Цілую усміхнені очі,
Пелюстками покриваю
Хвилини нашого щастя...
Просто кохаю...