малки ремонти

Данаил Петров Досев
аз ще си купя колело
с квадратни спици ще е
но младата бриджит
какво колело караше
аз ще си купя  камион
и с него ще изхвъргам
на хората боклуците на хората
оти тавани и мазета вещите негодни а останалото-
е за мен  валери
учител по пиано и английски  в детската градина
на името на маяковски
откри машинки сингер с лампички вградени
в  приземие преди година
и оттогаз се радва ще се радва все ще  е така
да всичко туй е тъй- невероятни сънища
all it of  so  - all that is all- sleeps incorrect
SLEEPS слийпс ALL INCORECT

Неверни сънища
а хората се връщат от море сарафово- квартал бургаски
а вождът на сиуксите се казва джоузеф- лековита гарга

аз ще събирам керемиди ще
поправям покриви  ще
премета и  вътрешния  двор и ще
рисувам и иконата на цар
давид

to the moment in whom not ashtee юн little airplane
под- кроватью : без- тебя