Перше вересня

Вячеслав Топильницкий
І
І щоденники, і зошити, й пенали
Ми давно уже усі підготували,
І чекаємо коли настане час
І до школи дзвоник знов покличе нас.
Пр
Вже аж трохи надокучили канікули оці,
Вже давно за нами скучили книжки і олівці.
Вже так хочеться скоріше завітати в любий клас.
Рідна школа зустрічає радо нас...
ІІ
Дуже хороше коли на дворі літо,
Але вже давно про школу мріють діти...
Знову свято завітало у село,
Бо нарешті перше вересня прийшло.

               
                2004