Осеннее

Лариса Факеева
Затихает,холодает,
Разноцветьем покоряет.
Вслед за свежим
Рыжим ветром
Осыпаются монеты!
Сыплется
С деревьев
Злато!
Осенью
И я богата:
Шорох листьев,
Много света-
нежится
Душа поэта!