Джигiтам Юсупу та Тимуру присвячу ться

Елена Радлинская
Яке чудове літо,               
Літають  жайворонки
В небі, над землею.
Це на наші мрії та бажання.

Як гарно мати у руках синицю,
Дивитися на неї  і радіти,
Вона слабка,  спіймали  ми її,
Що далі буде в нашому житті?

Та хай вона собі літає,  бідолаха…
О, Боже, дай нам свято –
Дивитися на жайворонків в небі,
І щоб вони були всі нами приручені.

Ми їх покличемо,
Вони до нас всі разом прилетять,
І запитають: «Що ти бажаєш,
Друже, у житті,
Повітря, злагоди, шаленого кохання?
Ми все тобі дамо,
Лише бажай що-небудь у житті».

Ми вип”ємо  чудового вина
За двох братів,
За їх бажання, мрії,
Почуття і добре серце,
Щоб мали насолоду від життя…

27.06.2007р.