Тенд тна ж нка...

Андрей Кутуков
Тендітна жінка, вільна і яскрава,
Кохана і бажана більш за всіх,
Ласкава, та нестримана держава,
я вас чекав,я маю право...
Але я запам'ятаю назавжди,
адже мені дістане простоти,
ії бачу феею без плаття,
я не піду до неї в сватья
І до мене підкралась марнота,
Вона не буде самкою моєю-
нехай цвіте,маленька орхідея,
а я піду к Килині в гай,
а ти шукай мене,шукай!