Богиня Танца В Воду

Андрей Никаноров
В твоих власках травиночка на солнце лев.
Твой язычок уст пробуждает влажный зев.
Я лью вино,плен твоих глаз яркий.
В твоём лице гадать на пальцах ясно.
Я звал тебя,Богиня Танца В Воду.

Осенний лист спален,где ты меня влекла.
Тлеют угли,как дней моих роса стекла.
Ещё я чувствую твой взгляд жгущий.
Памяти соль земли цветов кипущих.
Прощай,моя Богиня Танца В Воду.

LADY OF THE DANCING WATER
(Sinfield)

Grass in your hair stretched like a lion in the sun
Restlessly turned moistened your mouth with your tongue.
Pouring my wine your eyes caged mine glowing.
Touching your face my fingers strayed knowing.
I called you lady of the dancing water.
Blown autumn leaves shed to the fire where you laid me
Burn slow to ash just as my days now seem to be.
I feel you still always your eyes glowing.
Remembered hours salt, earth and flowers flowing.
Farewell my lady of the dancing water.
 
King Crimson "Lizard" 1970

Прослушать: