Когда я умру

Владимир Лысяк
Когда я умру, не оплакивайте,
Не нужно пышных торжеств,
Не нужно ситца и бархата,
На меня вы оденьте крест!

Щоб тихо і мирно спочинув
У рідній своїй я землі,
Щоб бачив майбутнє з могили,
І більше за вас я радів...