Ти мене почуй!

Игорь Бирулин
(с) Музика - Оксана Марчун
(с) Текст  – Ігор Бірулін
Текст був написаний на вже існуючу музику.
Авторське демо пісні "ТИ МЕНЕ ПОЧУЙ":
1) Souncloud: https://soundcloud.com/igor_birulin/hear-me-newdemo
2) YouTUBE: https://youtu.be/kOwzm9e7JQw?feature=shared

1-й куплет

Воском зі свічок опадають хвилини,
Спогадами знов у минуле полину,
Сльози на щоках мають присмак полину -
Ми розсталися… 

Холодно мені у  самотності ночі,
Полиновий біль душу тугою точить
Серце все одно досі вірить не хоче
В те, що сталося...
 
ПРИСПІВ:

Знову шепочу
Я Твоє ім`я,
І Любов моя –
Знову полум`я!

Ти мене почуй
Відгуком жалю,
Чуєш? Я не сплю,
Я тебе Люблю!
Милий мій…

2-й куплет

Ми зробили крок, що приніс нам нещастя -
І твоя Любов знемагає у пастці…
Падають зірки, наче сльози сріблясті,
Як у розпачу…

З мрією про нас, що пульсує у скронях,
Я під Зорепад підставляю долоні,
І тебе зову через ніч і безсоння -
Ти мене почуй!

ПРИСПІВ:

Знову шепочу
Я Твоє ім`я,
І Любов моя –
Знову полум`я!

Ти мене почуй
Відгуком жалю,
Чуєш? Я не сплю,
Я тебе Люблю!

Бридж:
Ти почуй...
Знаю я -
Ще жива Любов твоя!!!!

Приспів повторно.