Але доля невпiйманна. С нотами и с плейкастом

Виталий Кирпатовский
АЛЕ ДОЛЯ НЕВПІЙМАННА

Бідолашна  зозуленька
Все  чатує, все  кує.
У  просторі  тяжко, Heнька,
Час  наш  плинний  стереже.

Тільки  варто  запитати –
Відгукнеться  в  далині.
Як  це  добре  ліпше  знати,
Що  вготовано  тобі.

Але  доля  невпійманна –
Розіллється,  як  луна.
Нездійсненність  притаманна –
Якщо  ждеш,  тіка  вона.

Не  спитаєш,  то  не  встигнеш –
Заблукаєш,  не  знайдеш.
А  спитаєш,  то  застигнеш –
Від  печалі  пропадеш.
     22 вересня 1996

ПЛЕЙКАСТ: